1 år kvar till nästa......

Julafton, juldagen, annandagen är över nu , som vanligt var dom väldigt lyckade ! Mycket fina julklappar , god mat , trevligt sällskap får sammanfatta denna jul som börjar lida mot sitt slut ... Nu är det bara nyår kvar , som kommer för min del att firas i Falun , kan lova att det kommer bli en super rolig N-afton !
Men det är på torsdag de , de är ju några dagar tills dess ...

Har idag vaknat , tränat , kollat på en ny tv , sett på sporten och ska nu käka mat :p
Imorgon blir det en sväng till gymmet på morgonen sen in på stan och köpa en tv som jag ska ha i min nya lägenhet i Skara ! Riktigt najjs .
Men de är imoorn de.....nu 'är det söndag och nu är det hockeymatch för Sverige i JuniorVM .....


Hörs !E.G


Julpyssel.....

Då var man hemma i Falun då , alltid lika trevligt även fast termometern visar - 24 när jag kom hem igår kväll .. Nu är det ca -14 så här på "kvällskvisten" här i lilla samhället Hosjö lite utanför Falun , vedkaminerna går för fullt , maten är på spisen och julmusiken är på ingång...
Har idag hjälpt farsan att lägga in nytt golv i köket men de är inte helt klart än men snyggt blir det , fortsätter imorgon . Har även hunnit in en sväng på stan för att inhandla lite julklappar inför den stora dagen ... Så lite julpyssel har jag faktiskt hunnit med idag .

Imorgon ska jag träna TC några timmar eftersom att det är alldeles för kallt för att träna ute, lungorna mår nog inte så bra efter ett träningpass på 4 timmar i -20 grader... så de får bli TC som även kan vara rätt gött med Ipoden inkopplad ..

Hörs senare !

Byeeeee ..

EEEG

Tid?

Lämnar snön och kylan i Västergötland och anländer snart till det desto mer kyligare och snörikare DALARNA ! Blir riktigt gött att komma hem , fira jul , träna , se på bandy .....
Åker tillbaka till Skara runt den 10:e januari , skolan börjar den 11:e tror ja . Kommer bli både roligt och lite tråkigt , det roliga är självklart att komma tillbaka till Skara , ska flytta in i en ny lägenhet som är grymt fin ! Morsan kommer ner och hjälper mig flytta lite saker den 15:e . Det mindre roliga är ju att lämna Falun , kommer nog inte hem innan sommarlovet pga träningsläger på loven med nya laget , blir träning hela tiden nere i Skara med cykelgymnasiet , skolan tar också lite tid , sedan finns det inte så mycket tid över för att åka hem . Från April så är det tävlingar varje helg , både här i Sverige men även utomlands med laget sedan förhoppningsvis något landslags uppdrag , det skulle vara super roligt att få representera Sverige på nån tävling ute i världen !
Det var allt från mig för denna gång . Ska försöka hinna med att skriva något inlägg innan julafton . Får se om jag hinner ?
Hoowdie cowboyy

EEEEEEE

Måndagenden14e

Då var det måndag igen då , min sista måndag här i Skara under året 2009 .... Åker hem till Falun redan nu på fredag för att ladda upp för julen i lugn och ro . Rätt gött att komma hem å bara kunna sluta tänka på allt man måste tänka på när man bor ensam t:ex att diska , tvätta , göra mat osv .
Ska hålla igång cykelträningen med TC så mycket som möjligt men inte varje dag kanske , ska väl försöka träffa TOMTEN nån timme iallafall xD sedan måste jag försöka träffa så många kompisar som möjligt , var ju ett tag sen man träffa dem.....!
Nog pratat om det , det är några dagar tills dess . Kanske skulle berätta vad som hänt i helgen , även fast det inte hänt så mycket men ändå .
Det är väl de vanliga , distans med gymnasiet lördag och söndag , 4 timmar båda dagarna , riktigt skönt att komma ut även fast "kylan" har kommit till Skara. Ska bli intressant att se hur mycket jag kommer frysa när jag kommer hem på fredag , ryktet säger att det är SVINKALLT !!!!!!!!!!!!1 Det är nog bäst att ta på sig vinterpälsen innan. Annars har det inte hänt så mycket för mig denna helg .
Men det var allt från mig för denna gång !
Hörs !
// Dalarna

RSS 2.0