Hemma igen!

I fredag anlände jag till Falun, staden i mitt hjärta. Höstlovet började idag officiellt så nu har jag en vecka här på hemmaplan innan jag far ner till Skara igen, även det en väldigt mysig stad!
Har börjat uppbyggnaden inför cykelsäsongen 2012 nu och det känns otroligt bra! Är väldigt motiverad till allt nu vilket gör att träningen blir väldigt bra och jag vet att säsongen 2012 kommer bli en hård men väldigt rolig säsong!
Har inte gjort klart med något lag till nästa år men det är nära nu, allt blir klart inom kort.
Puss hej!
/ Emil

Höst, men snart vinter...

Någon vecka har gått sedan körkortet togs och bil har körts, var hemma i helgen för att fixa lite småsaker och framförallt köra bil, kändes väldigt bra!
Tbx i Skara var jag på söndag kväll för att ladda för en ny vecka här nere i väst, och den är ju snart slut. Tiden flyger iväg nu och snart är det höstlov. Nästa fredag far jag hemåt igen för att ta lov och träffa alla där hemma igen, skönt det!
Allt går som smort med träning,skola och allt runt omkring och det är ju då som det ska vara, vilket gör att man mår prima!
Lite kyligt börjar det även bli, noll-gradigt är det ofta på morgonen men det stiger någon grad till eftermiddagen, men det är nog slut på det snart för det lär väl bli minusgrader inom en snar framtid här nere, kanske kommer lite snö också vilket vi cyklister hatar mer än mest!
Det är då och nu är nu, allt för idag!
Ciao/ Emil

Driving licence!

Är så grymt glad just nu och kommer nog vara det ett tag till för att jag tog KÖRKORT tidigare under dagen. Känns riktigt bra! Ska fortsätta vara glad nu...
Stay tuned!
Ciao/ Emil

Hej igen gott folk!

Bloggen har tyvärr stått lite still efter senaste inlägget som var under VM... VM var grymt coolt! Allt runtomkring, all publik och framför allt rolig cykelåkning att se på från sidan!
U23, damjunior, herrjunior, damer och så slutligen herrloppet som de flesta hade sett framemot hela veckan nere i Köpenhamn, och jag kan säga att man blev ej besviken. Vilket lopp! Riktigt häftigt att få se proffsen så nära inpå och framförallt vara på plats när ett VM ska avgöras, Cavendish blev världsmästare efter en tajt spurtuppgörelse mot min personliga förhandsfavorit, Matt Goss från Australien.
En otroligt rolig vecka som jag hoppas jag får göra om, förhoppningsvis på cykeln med chans att vinna den regnbågsfärgade tröjan...
Efter VM blev det lugnt, säsongen var avslutad och jag hade endast ett Livi test att göra vilket jag gjorde i tisdags i Falun, gick helt OK!
Men nu är säsongen över, vilket betyder att det är vila för oss cyklister här på cykelgymnasiet några veckor innan uppbyggnadsperioden drar igång!
Ciao/Emil

RSS 2.0