Distans helg

Distans check , pizza check , tomteparad check , Él Clasico ja ni förstår ... Ännu en helg med distanspass är nu avklarad , 4.30h igår och 3h idag .
Imorse när man vakna så hade "kylan" kommit till Skara , de var faktiskt under 0:an , helt otroligt ! Detta har jag längtat efter , därför så var vägunderlaget väldigt underkylt . Vägen var snorhal första timmen på träningen som kördes runt " Kullen " .
Det gick riktigt bra , kroppen börjar komma igång efter några dar kantat av en sketen förkylning .....
Annars har helgen varit god , riktigt go kväll igår . Det var taco kväll med Josefine , Philip, Kim och Simon . Trevlig kväll med trevligt sällskap .
Denna kväll har spenderats framför tv:n , kollar på Damernas slalom från Aspen just nu . Anja kör helt okej , Stig Strand är i högform , jag är mätt , kvällen är grym som vanligt !
// E.     G

GÖTTT

Då var det klart . Det är TEAM CYKELCITY JUNIOR som blir min nya klubbadress 2010-2011 !Team Cykelcity junior


Bonde?

Kan börja med att säga att jag tycker " Bonde söker fru " inte är så dåligt som de flesta säger , kollar på det just nu .
Det kanske beror på att jag är en liten bonde från början.. Ett bra program att fördriva lite tid med här i Skara.

Träningarna rullar på som vanligt . Helgen som varit har varit helt okej , 8 timmars distans träning på två dagar är jag rätt nöjd med ! På tisdagar så är det " Naturliga intervaller "  , gårdagens pass gick riktigt fort kan jag säga .. Wengan la sig längst fram å " kötta " lite ! Mina ben var la inte dom bästa då menmen ,de får man leva med..
Idag så var de TC som gällde , 8-2:or som vanligt , gick helt okej förutom lite sega ben från gårdagen.

I helgen kommer jag att vara i Jönköping då det är dags för Cykeldagarna. Ska träffa det nya laget som jag ska köra med nästa säsong , vilket lag det är avslöjar jag under helgen.
Under dessa två dagar är det mässa på lördag fm-em och på söndag . På lördag kväll så är det gala , som oftast är riktigt rolig , Adamsson å Vacchi gör ju kvällen dubbelt så bra ! DJJJJ Brasse ska tydligen stå för underhållningen , väldigt intressant !

Allt från mig !

E.G

Dagens

Just nu sitter jag nere i lokalen , tänkte käka snart , fint de ! Tänkte hinna med lite saker innan dagens är till ända .

  • Skolan till halv 4 , ett antal trökiga lektioner
  • Träna TC
  • Hem å käka
  • Tvätta
  • Till Munken och handla

Sen får jag la se vad som mer händer ikväll.. 

Hörs !

 

E.G


Fint de

Då var mina två första distanspass här på cykelgymnasiet avklarade . Kan sammanfatta helgen med att min rygg är grym just nu ,har ändrat min sittställning på cykeln . Har nog bara suttit fel hela tiden... Det är så sjukt störande att veta det , det har nog förstört ett antal tävlingar för mig denna säsong ! Men nu kan jag ju bara bli ännu starkare i ryggen.

Just nu sitter å kollar på DIF-Assyriska , kvalet till Allsvenskan . 2-0 till DIF ! Ett mål till å vi är kvar där vi trivs och där vi ska vara !
Det var en helt underbar kväll igår då Leksand krossade lilla Mora i det andra dala-derbyt iår ! HELT UNDERBART ! Fortfarande " Storebror "

HOj
Thumbnail

Back on track !

Såååå gött , såå gött... Snön har börjat falla över lilla Skara å träningarna har dragit igång ! Rätt gött att man är igång med träningen efter uppehållet , även fast att vinterträningen inte är de roligaste men men ... de är ju de här som ska göra mig starkare .
Första träningen genomfördes i tisdags , min rygg pajjade efter en timme , fick släppa Wengan å co , sen fick jag köra ensam sista halv timmen in till Skara . Sedan när jag kom in i lokalen så fick jag en liten present av Robban , det var den legendariska " Väggen tröjan " ! Första gången men nog inte den sista...

Idag var det " naturliga " som skulle köras på mestadels grusväg , de gick bara bra .
Imorgon är det antingen helt vila eller så blir det en sväng till gymmet med Törre å co , får se .

Sitter i soffan å kollar på Sverige-Tjeckien i Karjala Cup (hockey) 1-1 står de .
De var allt från mig idag .

Hörs !


HAAAAAAJ !RSS 2.0