Föreläsningar

Igår hade vi på cykelgymnasiet besök av Magnus " knutte " Knutsson som jobbar på LIVI hemma i Falun , han berättade allt om träning mm.. Det var verkligen intressant att lyssna på vad han hade att säga , kan säga att den killen vet verkligen vad han pratar om ! Han stod å pratade i nästan 3h med en kort fikapaus inlagd , de va typ till lunch sen var det samma visa igen.

Idag var det Madde Lindberg och Glenn Magnusson från cykelförbundet som kom hit till Skara å snackade om landslag , träning , tävling med mera .. Fick också veta vad som gäller för att komma med i juniorlandslaget nästa säsong , det är bara att börja träna. Det ska bli en riktigt riktigt rolig säsong nästa år , helt klart .
Kan säga att det blir klubb byte/lag till nästa säsong för mig , säger inte till vilket, de får ni vänta å se ..

Imorgon är det vår sista teori-dag här på cykelgymnasiet , det är vår nye sjukgymnast/massör Björn Andersson som ska komma hit och berätta om allt möjligt , vet inte riktigt än, de återstår att se så att säga.. Det ända jag vet är att han ska ha några praktiska övningar med oss efter lunch , kul !
Efter att vi har slutat så ska jag hem snabbt till lägenheten å hämta bandy väskan sen till buss-stationen , därifrån till Skövde där tåget går hem till FALUN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sen blire la å spela bandy varje dag ! Vill hinna med galet mycket saker innan jag åker till Skara på söndag men de känns som att jag knappt kommer hinna göra hälften av alla saker .
Det var allt från mig .

HAJHAJHAJ


Vintercykel

Sitter å funderar på vad man skulle kunna hitta på idag , vi skulle ha haft teori med cyklisterna i helgen + mån, tis och ons men de blev inte så . Det blev inställt i helgen men vi kommer att ha de måndag-onsdag .
Sen när det är slut så bär de hemåt med tåg på onsdag eller torsdag , vet inte riktigt än , men hem till Falun ska jag iaf .
Sedan när lovet är slut så bär de tillbaka till Skara för att sedan börja träna cykel , det är den fruktade vinterträningen som börjar , de är blod-svett och tårar som kommer symbolisera denna vinter ... men de är" bar å bit i" !
För att jag överhuvudtaget ska kunna cykla i vinter så måste jag fräscha upp min vintercykel med lite skärmar mm...

De blir nääjjs !

haj


Trötter

Kom tillbaka till Skara igår efter att ha tillbringat helgen hemma i Falun och sedan varit på LIVI igår och gjorde ett test med cykelgymnasiet . Kan bara säga att de va så jobbigt .... Man va totalt slut efter , " mina ben " säger jag bara . Men nu är de gjort så nu tänkte jag att jag ska börja vila från cykeln ett tag så att jag kan vara någorlunda pigg inför den berömda vinter träningen .

Jag har faktiskt hunnit gjort ganska mycket idag
  • Skolan
  • Ätit lunch
  • Tvättat vintercykeln
  • Tvättat kläder
  • Pluggat
Det är vad jag har hunnit göra idag och snart bär det av mot Stadt för mat . Hoppas på något gott !
Ska försöka sammanfatta min säsong så småningom här på bloggen .

Men nu ska jag kila !

Hojj

Besvikelse !.............................

Får ursäkta min dåliga uppdatering ,men har inte haft orken att skriva något .. Gårdagens VM-kval match finns det väl bara ett tungt ord man kan beskriva den med, BESVIKELSE !!!!!! Svenskarna hade inte sin bästa dag på jobbet helt enkelt ,man var alltid 2:a på alla bollar i "luftrummet", breddade aldrig ut på ytorna , dom skapade ju bara de " farliga" lägena i slutet av matchen. Den enda som var bra var nog " Henke " , han visade iaf lite klass på slutet men då fanns det ju en viss person som skulle förstöra allt ! Domaren va ju sjukt dålig ! Han visste nog bara hur man blåser frispark åt Danmark och hur man dömmer bort mål åt Sverige ....
Menmen de är över nu , VM känns väldigt långt bort för Sverige just nu......'

Sitter i lokalen å ska snart ner och gymma med Johan , sen blir de körning på TC en stund efter , måste hålla igång med träningen tills nästa vecka , åker hem till Falun för att testa mig på LIVI måndag den 19:e . Men åker hem redan på fredag , tänkte att jag skulle hinna med att åka lite skridskor nån dag !


Hörs !

RSS 2.0