365 kvar !

16 år idag ! Riktigt skönt , ska la börja övningsköra snart ,de blir riktigt kul asså.
Dagen började med ett roligt men segt distans-pass , hade motvind första timmen av de ca 3-4 som jag skulle köra . När motvinden är borta så kommer så klart den berömda kantvinden, de är lite bättre iaf , men som man säger " de är i motvind och inte i medvind en drake flyger ". De blev ju bättre och bättre , tillslut när jag kom till Hangelösa så får jag faktiskt medvind , ända hem till Skara !

Imoorn blire att åka till Ludwig och kolla på herrarnas VM-linje , sen fortsätta hemåt . Hörs !

Hajjjj Hajjj !


Ramnäs & Västerås

Tävlingarna i Ramnäs och Västerås skulle avsluta min tävlings säsong för iår .. Jag har konstaterat att min säsong iår inte varit den bästa tävlings mässigt , typ 5 vurpor och bara j*kla rygg-problem !!!!!! de suger , jag vet :/ å det blev ju ingen bättre säsong när jag gick omkull i Ramnäs , efter 5 av de 15 varven på ett snabbt GP i centrala lilla Ramnäs ............... helt sjuuukt ! varför just jag !? menmen , de är väl som de är nu ..
Västerås tävlingen sög , helt enkelt ! Tempot va ganska lågt , jag va sjukt seg i kroppen och de fanns flaggvakter som stod och sov hela j*kla loppet !!!!!!!!!!! Blev 6:a iaf , hade väl gärna kommit lite högre upp i resultatlistan , men sånt är livet .

Nu är jag tillbaka i Skara , ganska skönt faktiskt ! Imoorn blire väl 3 h byggteori först sen träning , käk sen typ sängen :P men nu ska jag lägga mig !
Hörs sen !

" Haaj Hajj "


Leksand <3

Sitter hemma och vill träna men är fortf lite snuvig.... de suger , jag vet ! Men ska försöka komma ut å köra imoorn , ska ju tävla i helgen i Ramnäs resp. Västerås . Sista tävlings helgen för den här säsongen för mig iaf .
Lääääängtar tills nästa säsong börjar ! De blir sjuuuukt najjs !

ÅÅ ikväll smäller det ! Premiär i hockeyallsvenskan , Västerås-Leksand<3  
Leksand är laget i mitt <3 4-ever !


Börjar käst men slutar grymt !

Det skulle ju komma en rapport från mitt tävlande i Skåne direkt efter loppet men min motivation va inte på topp efter loppet i söndags . Men som man säger , " bättre sent än aldrig " .
Fix-tempot: Jag var så sjukt laddad , vädret var hyfsat kanon , sol-inte så mycke kantvind och ipod check på uppvärmningen . Trodde mina ben skulle va grymt snabba idag men jag hade fel , dom va som två trä-stockar ! Kändes som jag skulle få " hammarn " under den första milen , men jag fick inte de som tur va men när man har 5 km kvar till mål så ska man uppför en backe , kändes som jag hade en sjukt stor vägg framför mig HELA vägen upp till mål....  Imål va jag 5:a , några sek från 3:e platsen....

Åstorp-loppet : Startlistan var kort , Skåne va kallt men jag var riktigt " pepp " ! Först gick Linus Andersson loss , sen gick Jonas N , plocka in jonas sen stack Marcus , han gick ikapp och förbi Linus som sedan låg med min grupp bakom där jag hade med min Jonatan N och två tjejer .
Marcus körde solo hela vägen in i mål , sedan vann jag spurten bakom om 2:a platsen . Det var väl de enda positiva den här helgen tävlings mässigt . Annars har det varit en ganska skön helg som avslutades på B-king i Örkelljunga ! De va grymt !

Nu sitter jag hemma i min lägenhet i Skara å kollar på tv , har precis varit på stadt å käkat och snart blir det att kolla på " Män som hatar kvinnor " , de ryktas om att den är riktigt bra .

Höres !

Hoj


Laddad?

Sitter i bilen mot Helsingborg just nu , har ca. 45 min kvar tills vi är framme . Är redan sjukt laddad inför tempoloppet idag , startar 12.48. Men de ryktas om att de kan bli kantvindsåkning idag , men de är ju GÖTT ! eller???
De kommer en rapport efter loppet , förhoppningsvis en positiv sådan .

Hade så länge


ett steg framåt i livet

Tjeeenna allesammans ! Nu har tillochmed jag skaffat blogg ! De trodde jag aldrig förut men nu är det fixat . Jag ska iaf till Skåne (Danmark xD ) imorgon och tävla lör-sön i Helsingborg resp. Åstorp .
Får se hur de går eftersom jag precis blivit frisk från en förkylning , Gött! men de kommer nog gå fint , jag börjar ju bli ganska hajj på att köra i kantvinden .
Men nu ska jag fortsätta kolla på tv , snart blire faktiskt sängen för min del !


Säger som Phillan , " hajj , hajj "


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0