Grymt !

1:a 2:a,3:a,5:a på tempot,1:a,3:a,9:a,11:a på linjet och ledartröjan i totalen ! Så blev resultaten för oss i Cykelcity Junior denna helg då det var start i Kalas-Cup( sverigecup) nere i Landskrona .
Laget körde så grymt bra, vilken helg asså !
Jag körde in på 5:e plats på tempot så det var jag riktigt nöjd med ! Sedan igår på linjeloppet så gick jag iväg med Daniel Renhage i en tidig utbrytning som visade sig att den skulle hålla ända in till mål och där slog jag Daniel i spurten och kunde ta min första seger i juniorklassen , riktigt härligt !
Så denna tävlingssäsong har börjat väldigt bra för oss i Cykelcity Junior , så nu är det bara att fortsätta gaaaazza ! Vi åker till Danmark på torsdag för att köra Youth Tour som håller på från fredag-söndag .
De va en rapport av mig från helgens tävling , nu ska jag äta så på återhörande !
Hoj !
Emil

Snö i Skara.....

...imoorn!? Man blir ju galen !! Det ska helt enkelt inte snöa vid denna tidpunkt på året , så är det bara.....
Aja de är väl sånt man får ta men det är ju förbaskat att det ska komma nu när säsongen är i full gång och sommaren börjar komma .
Som sagt säsongen är i full gång , den började i söndags med Östgötaloppet som gick bra (läs rapport på cykelcityjunior.blogspot.com).
Helgen som kommer bär det neråt i landet rättare sagt till Landskrona där de första tävlingarna i den nystartade Juniorcupen ska köras så det är ett tempolopp på lördag sedan ett linje på söndag . Blir riktigt kul !
Tempocykeln är klar så nu är det bar å åk.......
Ska fortsätta plugga engelskan nu , har haft en kvarts halvlek i pluggandet....
HOJ !

2 days to GÄÄÄZZZ !

Nu är det bara 2 dagar tills tävlingssäsongen drar igång . Vi i Cykelcityjunior och många fler inleder med Östgötaloppet i Linköping på söndag ! För oss herr-juniorer är det även OBS-lopp på söndag- de blir naaajs !!och även lite gaaaazz hoppas vi på .
Får hoppas på riktigt bra ben ! 

Idag kommer mor min ner hit till Skara för att bo över här en natt för imoorn åker vi upp till Linköping där vi ska bo till söndag bara för att vi startar kl.08.30 !!!!!!!!!!!
Innan hon kommer hit så ska jag avklara denna lektion jag har nu (datorkunskap) sen fixa mina tempohjul , tvätta cykeln inför söndagen och kanske hinna se cykel på Eurosport .

Hörs senare !

Emil

"The hell in the north "

Paris-Roubaix på tv:n med tyska kommentatorer är det som gäller asså !:p sitter nere i hotell-lobbyn nu med laget å kollar på de , tror på Cancellara även denna gång .

Italy <3

gItalyItalienItalien några sköna bilder från vårat träningsläger här i Italien ! <3

Det steker !

Här i Italien steker det som bara den ! Kokosoljan är på varje dag så brännan börjar bli bra nu :p Far hemåt på måndag eftermiddag så är hemma i Skara på natten . Men det är 5 dagar tills dess så de är najs !
Ligger på hotellrummet nu å lyssnar på musik och slappar , käk om nån timme .
11 dagar till Östgötaloppet nu !!
Emil

Dagens överraskning .......

Dagens träning var väldigt konstig på olika sätt , mitt träningspass kunde ha slutet i en refug då jag fick sladd med bakhjulet på cykeln i lite rullgrus men klarade det turligt nog med några millimeter tillgodo . Dagens överraskning var iallfall när vi precis hade kommit ut på platten efter en lång utförslöpa och lade oss i två led då kommer det en bil bakom oss med en gammal kärring vid ratten å börjar tuta som bara den å hon låg verkligen på tutan ! Så kan hon för tusan inte göra tänkte jag så jag viftde lite med min hand framför bilen , då kommer kärringen i bilen upp jämnsides med mig å drar upp " fingret " till mig !!!!!!!!!!! Hahaha , hon va helt slut ! Så kan säga att det var den första gången i mitt liv som jag fick fingret av en kvinna . En fin dag som snart ska bli ännu bättre för vi ska snart ner å käka lite middag :p // Emil

RSS 2.0