Hej

Kan säga att de senaste dagarna har OS tagit för stor plats i min vardag , jag har verkligen bara varit i skolan , tränat , käkat och sedan kollat på OS typ hela kvällarna , jag är en sån som BARA ska kolla snabbt på nått lopp men tillslut fastnar framför detta evenemang ändå , tråkigt att OS snart är slut !!!
Dagen har varit som en helt vanlig lördag, distansträning, efter träningen blev det att traska hem till lägenheten och ja ni vet nog vad - kolla på OS ..... Har käkat nyss och nu laddar jag för att se på damernas 3 mil med Charlotte Kalla i spetsen !
See you !


Hemma

Får ursäkta för den dåliga uppdateringen men jag fick tyvärr inte tillgång till något internet nere i Alicante men nu är jag tillbaka i Skara efter 10 dagars cykelläger i Spanien .  Jag och min lagkamrat Kristoffer Fransson även kallad "Törre" har haft det grymt bra ! Riktigt bra träning , god mat , bra väder mm...
Allt har helt enkelt varit underbart , speciellt att komma ifrån detta väder som var i Sverige när vi åkte och som är just nu , är nöjd att jag bytte 1 m snö och -15 till +20 å strålande sol .
Det var Alicante de , nu är jag tillbaka i Skara och ska snart dra upp till cykellokalen och packa upp cykel mm.. Sedan ska jag träna sen ska jag faktiskt storhandla på Munken !

Ha DE !Here we come !

Nu är det bara 7 timmar kvar tills jag och Törre åker till Alicante på träningsläger ! Grymt är ordet !
Dagen har bestått av en god frukost , en dusch och så har jag precis blivit klar med all min packning som jag ska ha med mig , är i cykellokalen just nu men ska kila hem en stund för att äta en bit mat sedan ska jag tillbaka till lokalen för att hämta alla mina grejer som jag ska ha med mig sen bär det av mot flygplatsen i Göteborg , planet lyfter 19.35 från Göteborg City .

Ska la försöka skriva något inlägg när jag är där nere men vet ej hur det blir med internet men vi får se !

Ha det bra så länge !


// Emilllllll


snön är min bästa vän......NOOOT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Snö,snö,snö.... det är mycket tjat om den förbaskade snön just nu men det är ju helt sjukt , att det aldrig kan sluta snöa ! Men varför gnälla så mycket - på söndag åker jag ju ifrån detta väder då Spanien väntar för min del , ska bli så grymt skönt och kul att få komma till ett varmare ställe och framförallt att få ta fram landsvägscykel !!!
Det är bara 5 dagar kvar nu till flyget lyfter från Göteborg och landar i Alicante .
Dagen började med att jag hade min enda lektion i skolan för denna dag - byggteori till lunch sedan blev det träning och sen hem å fixa lite innan det var käk på Stadt . Kvällen har spenderats framför tv:n med lite Mästarnas Mästare .
EEE//

Fredagsmys

Då var ännu en vecka avklarad i skolan och det är bara en vecka kvar nu innan jag tar mitt pik å pack å drar till Alicante med "diesel-loket" Kristoffer " Törre" Fransson på tränings läger i 10 dagar :p Ska bli riktigt skönt att slippa detta j**la väder som är just nu......
Dagen har varit rätt najs faktiskt , hade mina två lektioner i skolan och slutade runt 2 sedan fick jag massage av våran massör här på cykelgymnasiet innan det bar hemåt till lägenheten igen , håller just nu på med att göra maten för denna kväll , ska bli super gott !

Hörs senare !

///// EEeeRSS 2.0