Ny design , vad tycks?

Som ni ser så har jag eller rättare sagt Axel min gode vän hjälpt mig med att byta lite design på min blogg , vill tacka han så hemskt mycket för hjälpen ! Hoppas ni tycker att det blev snyggt :) är iaf väldigt nöjd själv .

Denna helg har gått riktigt fort , vi har haft utvecklings samtal här på cykelgymnasiet fredag och lördag så mina föräldrar har varit här i Skara från torsdag- söndag , de satt sig precis i bilen och började resan hem till Falun . Det har varit en riktigt trevlig helg med dem !
Har även tränat som vanligt i helgen , så nu ligger jag i min gooooa soffa å laddar för att se på finalen i Bandy-VM där Sverige möter Ryssland , kommer bli en grym match !

På återhörande

//// EEe

Nu får det vara nog........!!

Om man kollar ut genom fönstret nu så är det nästan så att man tror att man bor på Nordpolen , därför att det är snöstorm här i Skara just nu och det ska tydligen vara så här idag och imorgon !!! Hoppas på att Smhi och alla andra väderkontrollanter har alla fel man kan ha...

Dagen har gått rätt så fort faktiskt , hade mina 3 lektioner i skolan, käkade , tränade och nu sitter jag i soffan och har precis kollat på ett avsnitt av One Tree Hill och ska snart ta å städa lite inför morgondagen då mor och far kommer ner hit till Skara :) Trevligt värre !

HoJJ // Gränna CK


21 dagar !

Nedräkningen har börjat ! Den 14:e februari åker jag och min kära lagkamrat Törre till Alicante på träningsläger och vi kommer hem den 24:e . 10 dagar i solen och väldigt bra träning hoppas vi på . 
Sedan när vi kommer hem så är det ca. 3 veckor innan vi åker till Rimini ( Italien) med Cykelcityjunior för att vara där i 2 veckor och finslipa på de sista detaljerna inför säsongs starten då vi kommer att inleda med att köra Östgötaloppet som även är en Observations tävling inför kommande landslags uppdrag .

Nu ska jag ställa mig och göra lite mat faktiskt , ska bli riktigt gött !


// EEE


.

http://www.youtube.com/watch?v=KvcUINFj0wI
Haha kungligt klipp !!!!!!

Vurp helg så säg.......

Rubriken säger allt , min helg har kantats av vurpor på distans passen då det har blivit 6 vurpor på 3 träningar ! Det lär ju vara något slags rekord här på cykelgymnasiet iallafall .
Har precis kommit hem från dagens pass där jag var i backen 4 ggr och där de tre första var inom 300-400 meter .... Men självklart så var jag inte ensam om att vurpa , Broberg var väldigt kaxig att han inte gjort det men så plötsligt så krälar han på samma ställe som han vurpa på i torsdags :p Skön kille de där .

Sedan är jag klar med inflyttningen i min nya lägenhet som känns så grymt skönt , den är riktigt najs nu när allt är på sin plats :) Ligger just i min underbara soffa och kollar på herrarnas skidskytte-stafett .

På återhörande ! Ha de

E.G

!

Varför går tiden alltid så fort? Lovet har gått riktigt fort .... Men det har varit ett sjukt roligt lov där jag hunnit umgåtts väldigt mycket med min familj ,kompisar och hunnit träna som vanligt ! Klart har det varit några dagar då kylan slagit till med dunder och brak då termometern legat på 25-30 C men man ska inte gnälla för man är ju VIKING så säg ..:)

Sitter just nu på tåget tillbaka till Skara där skolan börjar imorgon , kul att komma tillbaka men lite tråkigt är det att lämna Falun för denna gången men får se om det blir att åka hem på sportlovet, man vet aldrig...

Allt från mig för denna dag , blir nog ett inlägg senare när jag hunnit fixat med all packning mm...
!// Emil

RSS 2.0