Nytt lag!

Har för en tid sen tbx gjort klart med en ny klubb eller nygammal om så säg. Har haft kontakt med olika lag men kände att detta var det bästa för nu.
Säsongen 2012-2013 kommer jag att åka för Falu CK, min moderklubb som jag fostrats i och som jag körde för innan min 2 åriga tid i Cykelcity.
Kände att det blir bra att ta ett "mellanår" då jag går in på min första säsong i elitklassen, blir alltså U23 och hoppas kunna etablera mig där under säsongen.
Sedan har jag fått klart med en cykelsponsor som jag är väldig nöjd med! Jag kommer att köra på en Nishiki cykel och det kommer bli grymt, jag vet!
Jag är nöjd och jag ser väldigt mycket fram emot nästa säsong.
Ska bara överleva vintern som är nu, det har gått riktigt bra hittills. Känns bra!

Vill avsluta med att önska alla en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År, ha de så jättebra så hörs vi!

/Emil


Is delux!

Vädret har växlat himla mycket under några veckor här nere och igår var det blött och blåsit och inatt kom lite kyla på det så dagens träning blev väldigt roligt. Is på sina ställen och rena barmarken på andra, men allt gick prima och ja kunde summera denna helg som lyckad efter att jag kommit igång bra efter operationen. Tiden efter har varit väldigt lugnt, fått i mig lite mat, kollat på dagens längdsprint från Davos där de svenska herrarna tog hem två pallplatser, good! Tyvärr för damerna så fanns det bara en svensk dam vidare från kvalet, Hanna Brodin från FALUN som gick hela vägen till final och slutade där 4:a. Nice! Ciao/Emil

Operation check!

Under gårdagen hade jag min operation, skulle plocka ur två tänder som inte riktigt hade vuxit ut och som lagt sig fel.
Allt gick bra och här sitter jag med värk och en uppsvullen käke, som det ska vara enligt läkaren..
Känns skönt att ha det gjort, har varit lite oroligt den senaste veckan men nu är det gjort och alla är nöjda!
Blir kvar hemma i Falun idag, natten har inte varit den bästa, svårt att somna var det och jag känner att det kan vara bra att återhämta mig lite mer och kanske få svullnaden att gå ner lite så jag åker nog neråt till Skara imorgon bitti.
Ska försöka få i mig lite mat idag också, har svårt med det just nu men det ska nog lösa sig!

/Emil


Kommer vintern nu...?

Sitter och kollar på hockey just nu, Linköping-HV71. Seg inledning till en början...
Har haft en bra men kylig dag på cykeln idag, blev en bra runda idag! Kul att köra på lite klassiska vägar som man körde ofta innan Skaratiden, goda minnen från dessa.
Blir en väldigt lugn kväll idag och morgondagen ska spenderas på cykeln ett antal timmar innan vi har ett försenat 18 års kalas för mig imorgon kväll! Nice!

Ciao/Emil


RSS 2.0