Tid?

Lämnar snön och kylan i Västergötland och anländer snart till det desto mer kyligare och snörikare DALARNA ! Blir riktigt gött att komma hem , fira jul , träna , se på bandy .....
Åker tillbaka till Skara runt den 10:e januari , skolan börjar den 11:e tror ja . Kommer bli både roligt och lite tråkigt , det roliga är självklart att komma tillbaka till Skara , ska flytta in i en ny lägenhet som är grymt fin ! Morsan kommer ner och hjälper mig flytta lite saker den 15:e . Det mindre roliga är ju att lämna Falun , kommer nog inte hem innan sommarlovet pga träningsläger på loven med nya laget , blir träning hela tiden nere i Skara med cykelgymnasiet , skolan tar också lite tid , sedan finns det inte så mycket tid över för att åka hem . Från April så är det tävlingar varje helg , både här i Sverige men även utomlands med laget sedan förhoppningsvis något landslags uppdrag , det skulle vara super roligt att få representera Sverige på nån tävling ute i världen !
Det var allt från mig för denna gång . Ska försöka hinna med att skriva något inlägg innan julafton . Får se om jag hinner ?
Hoowdie cowboyy

EEEEEEE

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0