Fint däää !

20 grader, kort-kort och en viss Pölder i "väggen" efter första timmen , så kan man sammanfatta denna första träningsdag här i Rimini , Italien . Riktigt gött att ta av sig alla vinterkläder och bara kunna köra i kortbyxor och korttröja !
Ligger på hotellrummet som jag delar med " Bamse " och " Holmen " å har precis fixat Skype så nu har jag det också....
Ska försöka uppdatera med nya inlägg när jag har tid , på återhörande !
Emil

2 dagar till värmen !!!

Nu är det bara 2 dagar tills vi i Cykelcity Junior åker till Rimini, Italien på träningsläger för att finslipa de sista detaljerna inför säsongen . Det kommer att bli så grymt kul , väldigt skönt att slippa all snö i några veckor ....
Det blir nääjs !
Är just nu på väg tillbaka till Skara efter några dagar i Falun där jag gjorde test på LIVI med cykelgymnaiset i onsdags -testet gick bra ! Sedan stannade jag kvar i Falun för att hälsa på lite . Har hunnit träna, shoppat lite kläder , ätit god mat , kollat på den nybyggda velodromen som såg helt okej ut , och sen har jag inte hunnit med så mycket mer .
På måndag när vi kommer till Rimini så får jag mina nya cykelskor som kommer direkt från Cykelcity butiken i Lund , ett par SIDI Genius 6.6 Carbon white/chrome som är så grymt sköna och gudomligt fina !!!
HOj ! // Emil

SIDI Genius 6.6


Back in town

Igår kväll anlände jag till Skara igen efter en väldigt rolig helg nere i Varberg där det var landslagsläger. Träningen har gått väldigt bra , kroppen kändes grymt bra och den nya cykeln är helt grym, min nya sittställning på den funkar riktigt bra !
Så denna helg har varit riktigt bra !

Resten av gårdags kvällen spenderades hos Broberg med några cyklister där vi spelade tv-spel en stund , trevlig kväll :p

På onsdag far jag hemåt mot Falun för att först göra test på LIVI med gymnasiet sedan stannar jag hemma till lördag innan jag åker tillbaka till Skara igen . Ska bli fint att komma hem , va ett tag sen sist ......

 

// Emil

 


@ Apelviken , Varberg

Är nu i Varberg på landslagsläger och lägret kommer hålla på tills på söndag . Ska köra på den nya cykeln för första gången ute imorgon ! Blir riktigt najs :p
Har precis kommit in i stugan där jag bor med lill-jipz , Broberg och Tomas - väldigt trevliga pojkar !
Kommer en uppdatering antingen imoorn eller på söndag .

Hallå världen !

Dagarna bara rusar iväg nuförtiden - träningen flyter på som den ska liksom skolan och tävlingssäsongen närmar sig med stormsteg ! Det är typ bara 2 veckor kvar tills vi i Cykelcityjunior åker till Rimini på läger sedan när vi kommer hem så drar tävlingarna igång med Östgötaloppet som start .
Har varit ner till Cykelcity i Gbg med laget och hämtat utrustning inför säsongen t:ex cykeln som vi kommer att köra på iår , Columbus:en står just nu i min lägenhet och jag bara längtar och längtar innan jag får ta ut den på vägarna å gaaaaza med den !! Den är så grymt najs , kommer nog en bild på den senare .
Ska ner å hämta min tvätt i tvättstugan nu men hörs senare !
Hoj !

Fint ska de va !

Det går verkligen inte en dag utan att jag längtar så sjukt mycket till vi i Cykelcity Junior tar flyget till Rimini å cyklar i 2 veckor !!! Vill bort från detta land nuuuu ..... Men det är några dagar tills dess rättare sagt 25 dagar . Men nästa lördag ska vi i laget ner till Göteborg och hämta våra nya cyklar som idag anlände till just Cykelcity butiken i Gbg .
Columbus Capo heter linje-modellen som vi kommer att köra på säsongen 2010 , tempocykeln är också den en Columbus men den modellen heter TT3 ! Riktigt fina cyklar :)

Annars var det inte så mycket mer jag har att berätta , hörs senare !

HOOOJUpp och ner så att säga......

Rubriken säger allt.. Min dag började med att när jag var klar för att gå till skolan så hade jag mina nycklar till lägenheten i min vita jacka men på något vänster så tar jag en av mina andra jackor och går ut och drar igen dörren !!! Smartskalle !! men som tur va så har min gooa granne Axel Lindh min extra nyckel så det va lugnt , tur de ....

Sedan har dagen bara rullat på i sitt vanliga tempo , min enda lektion för dagen genomfördes , åt mat i skolan , tränade sedan var det hem en kort stund sedan vidare mot Stadt för att äta mat med cyklisterna som vi gör varje tisdag , riktigt gott krubb denna tisdag !
Sitter just nu och väntar på att den avgörande kvartsfinalen i bandyns slutspel mellan Västerås-SAIK ska börja :) sedan blir det nog sängen för min del .
Så kan säga att min dag började förbannat dåligt men förhoppningsvis slutar den bra !RSS 2.0