Novembervädret <3

November är snart slut och jag har verkligen gillat denna månad iår, runt 8-9 grader varje dag! Har aldrig varit med om det förut, så det är väldigt positivt med denna månad.
Mer positivt är att allt är bra med mig och att livet leker och då är det ju som det ska vara.
Ja vet att jag varit väldigt dålig med att uppdatera bloggen på sistone men jag ska försöka att bättra mig, annars kan ni följa mig på twitter, sök bara på emilgabrils så kan ni följa mig där också.
Träningen går riktigt bra, känns bra inför nästa säsong då jag går från junior till U23, ska bli roligt och spännande!

Mycket på en gång men som sagt, jag ska bättra mig!

Ha de! /Emil


Skön känsla!

Idag kördes det första passet med alla cyklister här på gymnasiet efter uppehållet, har ändå hållit igång lite i oktober för att vara på g när uppbyggnaden drar igång.
Det blev en riktigt bra träning, hårt och bra! Har den här sköna känslan nu efteråt i kroppen, kommer bli bra de här.
Ikväll, exakt kl.6 är det mat för oss cyklister på stadt så försöker få tiden att gå lite snabbare....
Kör lite Scrubs och njuter av livet.

/Emil


Grått och mulet...

Vädret här i Falun är väl både bra och dåligt.. De senaste dagarna har tempraturen legat runt 8-10 grader vilket är skönt! Men det har varit mulet mycket och såhär års så blir det väldigt mörkt tidigt på eft.middag vilket gör det hela lite segt, vill ha fram solen lite nu!
Livet leker annars, träningen går finfint vilket är nice och imorgon ska jag upp till Leksand och kolla på hockey, LIF-Västerås. Kommer bli riktigt kul, som det ser ut just nu så är det över 5000 sålda biljetter vilket gör att det kommer bli rätt bra tryck i Tegera Arena. Ser framemot det!
Just nu avnjuter jag en kopp kaffe och lyssnar igen lite spellistor från Sensation White som var på besök i Köpenhamn i helgen.
Over and out!
/Emil

RSS 2.0