Vår snart?

Man börjar få lite vårkänslor nu även fast att det kom lite snö igår men den smällte bort direkt typ så nu är det grönt igen.
Plusgraderna är här så det är som det ska vara och känslan i kroppen är också där den ska vara, börjar komma igång bra nu vilket bådar gott inför säsongs starten om ca.2 veckor då jag kommer köra Georg Borglopet i Danmark, ett etapplopp över 2 dagar med 3 etapper och där jag hoppas kunna få ett kvitto på att allt slit i vinter gett resultat! :)
Livet leker annars, har gjort klart med några nya sponsorer inför denna säsong, är väldigt tacksam för att dessa tror på mig och vill stödja mig detta 2011 som kommer bli grymt om ni frågar mig.
Har även varit till Cykelcity i Göteborg och fått mina nya skor, ett par SIDI Ergo 2 (röd/svart/vit) som jag är väldigt nöjd med efter att ha testat dem på träningen igår.
Tack Picco o co för allt stöd, erat stöd betyder mycket!

Bollnäs,Bollnäs.....

Igår spelades bandyfinalen i Uppsala, det var Sandviken mot Bollnäs som möttes och det blev tillslut Sandviken som drog det längsta strået efter en rafflande avslutning, 6-5 slutade matchen.
Kan tycka att Bolllnäs skulle vunnit efter att de fått en mål felaktigt bortdömt i slutet av matchen menmen det är så de kan vara, antingen går det åt det egna hållet man är positiv eller så blir det raka motsatsen.. I det här fallet var det som sagt raka motsatsen till det första alternativet.
Det var iaf en riktigt bra bandymatch, skulle nästan kunna säga världsklass! Ja de säger jag.
Allt för idag.
HEJ/ emil

Soligt!

En solig torsdags morgon som denna var inte igår.. Solen skiner och plusgraderna börjar krypa fram vilket är väldigt positivt!! Humöret är på topp!
Ledig från skolan är jag också, bygglärarna är på kurs i Stockholm så man klagar inte direkt nu, tog en lång frukost och ska snart kila iväg mot cykellokalen för att fixa iording för träning, har tagit ut linjehojjen på vägarna nu här runtom Skara, vilket jag gjorde för första gången i tisdags och får hoppas man inte behöver köra på vintercykeln något mer vilket skulle vara rikitgt skönt eftersom tävlingssäsongen börjar närma sig med stormsteg.
Ska kila iväg nu då... Hej på er!
/ Emil

Hinner med rätt så mycket på kort tid.

Jag landade i måndags på flygplatsen Säve utanför Gbg efter 2 veckors träningsläger i Malaga som var grymt bra!
Tog en välbehövlig sovmorgon på tisdagen och fixade med uppackning av kläder och cykel, träning, inhandling av mat mm..
Sedan blev det att fixa iordning lägenheten lite och kolla på längd-VM som var i full gång där svenskarna körde upp och ner men som blev helt okej tillslut. Northug lekte lite väl på slutet men han är för grym den grabben!
Träningen har rullat på bra under veckan och helgen och nu är det måndag igen och en ny vecka har inletts.
Snart blir det att ta ut landsvägshojjen på skaraslätten och gaazzaa lite med den innan säsongen drar igång i början av April då jag åker till Danmark, vilket kommer bli grymt att få börja med ett etapplopp där nere innan Östgötaloppet den 17 April i Linköping.
Efter det vanliga måndagsmötet här på cykelgymnasiet som börjar om 1 timme så tänkte jag gå ner på stan och klippa mig vilket känns skönt då våren är på ingång.
HEJ! / Emil

RSS 2.0